Andra şi Măruţă, vacanţă la Saint Tropez

Cei doi au decis ca, după un an de muncă şi plin de concerte, să se relaxeze împreună cu prietenii la Saint Tropez, după care şi-au continuat vacanţa pe litoralul românesc.

Cei doi au decis ca, după un an de muncă şi plin de concerte, să se relaxeze împreună cu prietenii la Saint Tropez, după care şi-au continuat vacanţa pe litoralul românesc.

Dacă pe Coasta de Azur cei doi au avut parte de zile însorite şi tihnite, odată întorşi în ţară au fugit imediat la mare pentru a fi alături de băieţelul lor, David, informează Pro TV, citat de agenția Mediafax.

Deşi iniţial plănuiseră să meargă la Monte Carlo, pe ultima sută de metri cei doi au decis împreună cu prietenii lor să aleagă ca destinaţie de vacanţă Saint Tropez. "Ştiam ce-i la Monte Carlo, nu întâmplător am vrut iniţial să plecăm acolo, însă între timp ne-am decis pentru Saint Tropez şi n-am regretat nicio clipă", a spus Andra.

Şi cum toate vacanţele sunt mai frumoase în compania prietenilor, nici în cazul celor două vedete Pro TV aceştia nu au lipsit. "Noi mergem în vacanţe alături de ei de vreo patru ani, avem acelaşi gen de distracţii şi cam aceleaşi gusturi în materie de turism. În afară de Arpi şi Anne, au mai fost şi vor mai fi cu noi alţi doi prieteni buni, Sile şi Ioana", a spus şi Cătălin Măruţă.

Alături de aceştia, cei doi au îmbinat într-un mod plăcut confortul şi relaxarea cu plimbările prin micul oraş port de la malul Mării Mediterane. După ce au petrecut câteva zile de linişte pe un iaht şi au avut ocazia să se relaxeze într-o vilă înconjurată de verdeaţă, Andra şi Măruţă au plecat în explorarea celebrului Saint Tropez.



"Am vizitat ceea ce era mai interesant în Saint Tropez, nu sunt puţine atracţiile locului, asta ştie oricine a călcat prin zonă. Am fost inclusiv în locurile unde s-au filmat producţiile cu Louis de Funes, adică toate filmele copilăriei noastre, când nici nu visam să ajung acolo! Dar şi celebrele plaje de la Club 55 şi Palmiers", spune Cătălin Măruţă.



Vacanţa Andrei şi a lui Cătălin nu s-a încheiat însă aici, astfel că cei doi au poposit imediat ce s-au reîntors în ţară şi pe litoralul românesc, mai ales că "David era acolo de o săptămână, alături de bunici".

Deşi s-au întors în ţara şi fac deja planuri pentru noul sezon "Happy Hour", care începe pe 3 septembrie la Pro TV, şi caravana "Românii au talent", cei doi spun că se vor mai bucura de încă o mini-vacanţă. Întrucât se apropie ziua Andrei, Cătălin Măruţă a declarat că vor continua şi în această vară tradiţia de a o sărbători în Marbella, unde se vor afla chiar pe 23 august.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod