Andra și Măruță au gărzi de corp

Luni noapte, la 03.30, un străin i-a aruncat în curtea casei o torţă. De atunci, el şi soţia sa, Andra, au bodyguard.
Surse din preajma lui Măruţă au povestit, pentru ziarul Click!, sub protecţia anonimatului, că deşi nu vrea să-şi panicheze rudele, acesta ar fi îngrozit de faptul că incidentul teribil s-ar putea repeta, aşa că şi-a sporit măsurile de securitate. El a acceptat pe loc propunerea trustului MediaPro de a se lăsa păzit de un bodyguard, iar soţiei sale i s-a angajat un şofer cu rol de gardă de corp, astfel încât aceasta să nu mai iasă din casă neînsoţită.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, miercuri, pe Andra la cumpărături la un supermarket din Pipera, unde s-a dus alături de bodyguardul angajat special, care face şi pe şoferul.
Bărbatul a ajutat-o pe vedetă să încarce cumpărăturile, iar apoi să le descarce acasă.

Bodyguardul nu a scăpat-o din ochi şi s-a uitat atent pe stradă înainte ca Andra să se dea jos din maşină. Vedeta, cam tristă şi cu cearcăne la ochi, a fost întâmpinată la poarta vilei de fiul ei, care a reuşit să-i smulgă un zâmbet cald.

Luni noapte în jurul orei 03.30, flăcările i-au cuprins gardul vilei din Pipera, acolo unde locuieşte, după ce un individ i-a aruncat în curte o torţă, mai precis o sticlă cu benzină, căreia i-a dat foc şi apoi i-a făcut vânt peste gard, după care a dispărut în beznă.
Măruţă susţine că toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de luat vederi şi le-a promis telespectatorilor că le va arăta în propria emisiune, la un moment dat.

Vezi în ziarul Click! mai multe imagini cu Andra păzită de bodyguard!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod