Andra si Cristi Stanciu, cursuri de echitatie la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
"Un lucru sa-mi dai" a fost dorinta Andrei in cel mai recent single lansat in luna mai, iar MTV i-a oferit artistei prima experienta ca prezentator TV, dar si cursuri de echitatie, pentru "a tine pasul" cu Catalin Maruta, care are deja experienta in domeniu.

Viitoarea mireasa a filmat deja pentru editia din 2 iulie 2008, de la ora 16.30, a clasamentului "Euro Top 20". "Mi-a placut sa fiu prezentator MTV. Am avut emotii la inceput, pentru ca a fost pentru prima oara, dar m-am descurcat.
Este foarte frumos sa fii prezentator TV, dar momentan nu as aborda acest job, insa nicioadata nu spun nicioadata", a declarat Andra imediat dupa ce a iesit din studioul de filmare.

Cristi Stanciu, prezentatorul topului "MTV By Request", a fost cel care a insotit-o pe Andra la prima ei lectie de echitatie, care va putea fi urmarita de fanii artistei marti, 1 iulie, la MTV News de la ora 16.00.

Chiar daca le-a fost putin teama, cei doi au trecut cu bine prin aceasta experienta, iar la sfarsitul orelor de echitatie, Andra a reusit chiar sa porneasca in galop.
"Mi-a fost un pic teama, cu toate ca am mai avut o experienta asemenatoare anul trecut in Egipt. Oricum, mi-a placut foarte mult, iar Cristi Stanciu mi-a transmis o stare de bine", a declarat Andra.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod