Andra și Cătălin Măruță, ofertaţi de Antena 1: De ce n-au plecat de la Pro TV

Soţii Măruţă fac parte din nucleul cel mai valoros de vedete ai televiziunii pentru care lucrează. Ei au primit oferte de la postul concurent, dar au ales să nu le dea curs.
Cei doi au recunoscut că au fost tentaţi de ofertele generoase ale concurenței, dar le-au refuzat. Şi au explicat de ce au făcut această alegere. "Ofertele au existat pentru amândoi, de-a lungul timpului, nu doar o dată. În ultima perioadă, pentru Andra, extrem de insistente. Nu suntem ipocriţi, şi pentru noi sunt importanţi banii, dar mai important e să fac parte dintr-un loc în care mi-am dorit toată viaţa să lucrez. Visul meu a fost să fiu la Pro TV. Nu pot să mă schimb pentru mai mulţi bani", a declarat Cătălin Măruță într-un interviu publicat de revista OK!Magazine.


"Primul instinct e să pleci, că te gândeşti la bani. Poate asta însă ne diferenţiază de alţii", a spus Andra.

"Nici eu, nici Andra, nu suntem cei care părăsesc o corabie la greu. Mergem până la sfârşit cu nişte oameni. Au fost mai multe propuneri. Ideea e că nu banii sunt totul. Eu am avut momente în viaţă când m-am mai trezit în locuri nepotrivite"
, a mai spus Cătălin Măruță. "În 2007 am început emisiunea şi un an mai târziu ne-am căsătorit.
M-am căsătorit cu Pro TV-ul înainte"
, a adăugat realizatorul TV.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 21 Apr 2015, 15:57
    aiureli..

    Nu v-ati gandit ca POATE NU NE INTERESEAZA ce mai face tiganiada,ca oricum nu mai scapam de pirande cu burtile la gura,pe toate posturile.?!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod