Andra şi Andi Moisescu – veteranii din juriul Românii au talent

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a început un nou sezon plin de personalitate şi personalități, emoţie, curaj, talent în toate formele. Primele trei ediţii ale noului sezon le-au adus telespectatorilor momente inedite şi un spectacol desăvârşit alături de un juriu nou, reguli noi şi un decor impresionant.

Andra şi Andi Moisescu, veteranii show-ului, i-au ajutat pe cei doi noi juraţi, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, să se integreze în echipă şi să aleagă împreună cei mai buni concurenţi care să lupte pentru titlul de cel mai talentat român şi, implicit, pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Andra este cea care trăiește cu mare emoție fiecare moment prezentat pe scenă, ia deciziile atât rațional, cât și cu sufletul, identifică cu precizie talentul muzical, iar experiența acumulată în cele 4 sezoane de până acum se simte în fiecare refuz politicos.

Ea încearcă să îi înţeleagă pe toţi cei care decid să se înscrie în competiţie şi să îi încurajeze, chiar dacă nu reuşesc să meargă mai departe. De la sezon la sezon este uimită de multitudinea şi diversitatea talentelor prezente la preselecţii şi se bucură de fiecare dată că poate face cunoştinţă cu oameni valoroşi.

“Ceea ce am întâlnit la preselecţii a întrecut cele mai mari aşteptări, au venit oameni uluitori, cu talente remarcabile. Le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de noi, care au venit la preselecţii, care au reuşit să-şi învingă emoţiile.
Îi admir pe toţi deopotrivă, deoarece au venit către noi, au îndrăznit, au sperat, iar cei care s-au calificat pentru etapa următoare sunt foarte buni”
, a declarat Andra-



Andi Moisescu apreciază talentul în cele mai variate forme, actele artistice surprinzătoare, experiența sa în televiziune oferindu-i capacitatea de a vedea dincolo de prestația unui concurent potențialul acestuia pe termen lung. El este mereu atent la detalii, juratul cerebral care trece dincolo de prestaţia fiecărui concurent și reuşeşte de fiecare dată să o sintetizeze în fraze memorabile.

Este de fiecare dată corect, amuzant, dar şi tranşant dacă situaţia o cere. Interacţionează perfect atât cu ceilalţi trei juraţi, cât şi cu concurenţii, dar şi cu gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş.

“Am mizat pentru acest nou sezon pe aceeaşi inepuizabilă putere de surprindere a românilor, atunci cand e vorba să-şi pună în joc talentul. Ne-am pregătit în mod deosebit în acest sens, am adus reguli noi si am împrospătat masa juriului” a spus Andi.

Andra şi Andi pot fi urmăriţi alături de Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis, Smiley şi Pavel Bartoş în fiecare vineri, de la 20:30, în căutarea de noi talente pentru cel mai iubit show de televiziune, Românii au talent.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod