Andra revine pe scenă, după naștere, la Media Music Awards

Andra va urca pentru prima dată pe scenă, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, la Media Music Awards. Îndrăgita artistă va susține pe 3 septembrie la Sibiu, un recital mult-așteptat de fanii săi, dar și de reprezentanții Mass Media aflați la eveniment, fiind prima ei apariție publică după nașterea micuței Eva Maria Ioana.

Andra a fost, la edițiile trecute ale Media Music Awards, unul din cei mai premiați artiști.
În 2014, Andra a câștigat trei premi (Best Rock - VUNK feat. Andra – „Numai la doi”, Fans Like Award, Best Female), în  2013, trei trofee (Best Video – Andra feat What’s Up – “K la Meteo”, Fastest climber – “Inevitabil va fi bine”, Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award)


La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artiști consacrați pentru zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.


Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.


Media Music Awards 2015 este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, prezentat de Coca Cola și susținut de de MTV România și Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod