Andra, Lidia Buble si Elena Gheorghe urca azi pe scena "Supergirl"

Doar cateva ore ne despart de cel mai tare concert al primăverii! Cei mai cool artişti din FM vin să cânte pe scena ProFM SUPERgirl!

Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira vor urca pe scenă pe 8 martie, într-un super concert pentru SUPERfete, în Afi Palace Cotroceni!  

Poţi să fii “corigent în dragoste” sau să crezi că “iubirea schimbă tot”, însă cel mai e importat e “să le spui şi fetelor” să nu lipsească, de Ziua femeii,  de la concertul ProFM SUPERgirl. Ajuns la ediţia cu numărul 5 cu cel mai tare concert al primăverii a pregătit pentru toate fetele un set-up special! SUPERgirl  oferă o experienţă 360! Pe scena amplasată pe mijlocul patinoarului vor urca, rând pe rând, 8 dintre cei mai talentaţi artişti români.

Pentru ascultătorii din toată ţara, DJ Mădălina va face prezenţa, live din studioul ProFM din Afi Palace Cotroceni, începând cu ora 16.00. De la 19:00, Andrei Gheorghe şi Greeg, împreună cu George Vintilă, vor da startul celui mai aşteptat concert al primăverii. Intrarea este liberă! La ProFM SUPERgirl vin toate SUPERfetele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod