Andra este însărcinată

de Ileana Voicu Ghinea, 30 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andra este însărcinată

Soţia prezentatorului tv Cătălin Măruţă, Andra, este însărcinată în patru luni.

Aşadar, căsătoriţi de doi ani de zile, cele două vedete, aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Ştirea a fost confirmată de viitorul tătic, care a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să aibă moştenitori.

"Au trecut doi ani de cand ne-am casatorit si vara aceasta ne-am pus serios problema sa devenim parinti. Si iata ca dorinta ni s-a indeplinit ", a mai spus vedeta, citată de Ştirile Protv.ro.

Fericitul eveniment va avea loc la începutul anului viitor.

Invitată în emisiunea Happy Hour, moderată de şoţul ei, Andra a vorbit despre acest eveniment fericit din viaţa ei. "Sunt foarte mulţumită de imaginea mea din ultima perioadă, iar acest lucru este legat, categoric, şi de faptul că voi fi mămică".

Cele două vedete sunt în culmea fericirii şi spun ca venirea pe lume a primul lor copil reprezintă împlinirea lor ca şi familie. Întrebată de soţul ei ce-şi doreşte fetiţă sau băiat, Andra a răspuns sincer că ar vrea o fetiţă, dar că dacă ar fi să se ia după ce se spune în popor, după tradiţii, se pare că va avea un băieţel: "Mi-am dorit fetiţă, dar dacă mă iau după tradiţiile populare, s-ar putea să fie băiat".

În ceea ce priveşte numele moştenitorului familiei Măruţă, lucrurile nu sunt hotărâte deocamdată. "Dacă o să fie fetiţă o să o cheme Alma Maria, la un nume de băiat nu ne-am gândit încă.", a declarat artista la Happy Hour.

Însărcinată în 4 luni, Andra a preferat să ţină secret acest lucru până în acest moment, tocmai ca să se asigure că lucrurile sunt in regulă: "Până la o anumită perioadă, până când doctorul nu te asigură ca sarcina este în regulă, este bine să nu anunţi pe toată lumea că eşti însărcinată. În plus, eu consider că acesta este un lucru personal, un lucru care ţine de intimitatea familiei", conchide artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod