Andra Adam, Wassabi si Puya vin la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Andra Adam, Wassabi si Puya vin la MTV

Luna iunie aduce pentru MTV show-uri noi, muzica fresh, dar si noi artisti invitati sa devina VJ pentru o zi. Anda Adam, Wassabi sau Puya sunt cativa dintre cei care vor intra in gasca de la MTV, prezentand clasamentul preferintelor muzicale ale europenilor la Euro Top 20, difuzat in fiecare miercuri, de la ora 16.30, si sambata, de la ora 11.00.

Anda Adam a filmat deja pentru editia din 4 iunie, iar fetele de la Wassabi vor debuta in acest rol, miercuri, 11 iunie. "Ne bucuram ca am fost invitate sa prezentam la MTV si speram sa ne descurcam, pentru ca avem de pe acum mari emotii. Asa ca va rugam sa fiti cu ochii pe noi miercuri, 11 iunie, de la ora 16.30, la  Euro Top 20", a declarat Laura de la Wassabi.

Hip-hop-erul Puya va vorbi telespectatorilor MTV in editia din 18 iunie despre preferintele europenilor din domeniul muzical. "Ma simt onorat de invitatie si imi pare rau pentru cei care o sa priveasca, fiindca vor auzi numele artistilor lor preferati in cel mai fin accent englezo-sovietic....", a marturisit amuzat Puya.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod