Andra a lansat “Iubirea schimbă tot”, cel mai recent single al său - VIDEO

Andra a lansat în cadrul emisiunii “La Măruţă", cel mai recent single al său, “Iubirea schimbă tot”.

Piesa s-a născut în studioul Hahaha Production, fiind compusă de Constantin Bodea, Elena Moroşanu, Diana Moraru şi Şerban Cazan, iar textul este scris de Elena Moroşanu, Diana Moraru şi Dorian Micu.

“Smiley e cel care m-a sunat şi mi-a spus că au o piesă pe care o văd interpretată de mine şi că şi-ar dori mult să accept proiectul. E o piesă cu un mesaj special şi puternic în care eu cred că fiecare se poate regăsi într-un fel sau altul. Îmi plac mult versurile, sunt sensibile şi spun o poveste frumoasă, de suflet.

Eu chiar cred că iubirea schimbă tot, schimbă suflete, vieţi… Cred că iubirea vindecă răni şi împlineşte oameni. În plus, la nivel muzical, mă bucur că e o piesă lentă, ştiu că fanii aşteptau asta de la mine şi mă bucur că le pot oferi melodia această drept cadou”, a declarat Andra.

Videoclipul s-a filmat la Buftea şi a fost regizat de Alex Ceauşu. E o poveste despre iubire care are un final oarecum neaşteptat, iar un detaliu simpatic e că actorii principali, Aurelius şi Elena, sunt iubiţi şi în viaţa de zi cu zi.
Filmările au durat 24 de ore şi s-au făcut la zero grade.

“Pe mine m-a încântat mult faptul că pentru unele scene echipa mea de styling mi-a propus un look inedit la care eu visam de multă vreme, dar pe care până acum nu am îndrăznit să îl abordez”, ne-a spus Andra.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod