Andi Moisescu – între juratul echilibrat de la Românii au talent şi pasiunea pentru muzică şi sport

Andi Moisescu, unul dintre veteranii juriului Românii au talent, este pe lângă omul de televiziune cu o experienţă de 20 de ani, un familist convins, dar şi un iubitor împătimit al sportului şi al muzicii de calitate.
Muzica este o pasiune pe care prezentatorul o are încă din copilărie şi a dezvoltat-o de-a lungul timpului. A început prin a dirija Fanfara Marinei Militare, în drumul ei de întoarcere spre garnizoană, a cântat la diverse serbări, ani la rând, la chitară şi voce, a cântat cu unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România într-un concert la Sala Palatului şi în prezent repetă cu o trupa de amatori - Funk-jazz, bătand la tobe. În momentul de faţă se bucură de aceast hobby şi exersează atât cât timpul îi permite pentru a deveni din ce în ce mai bun.

O altă pasiune a lui Andi Moisescu este şi jazz-ul, care a aparut inevitabil în viaţa lui, după vagoanele de muzică pe care le-a cărat ani la rând la radio.
“Când te saturi de secvenţe repetitive, descoperi infinitul jazz-ului. De 10 ani, colind neîntrerupt lumea după cele mai bune concerte de jazz. Nu cred ca există leac, deci m-am împăcat deja cu ideea.”, spune juratul de la Românii au talent.

În ceea ce priveşte sporturile, cel mai apropiat de sufletul său este snowboarding-ul, pe care l-a descoperit de curând, după ce ani de zile a fost tentat să-l încerce, dar nu a avut curaj. Consideră că, probabil, nu se maturizase suficient, căci altfel nu-şi poate explica de ce a trebuit să împlinescă mai întâi 41 de ani şi mai apoi să se urce pe placă.
Însă, odată descoperită această pasiune, Andi cutreieră munţii şi până-n luna iunie în căutarea pârtiilor perfecte pentru snowboarding, atunci când majoritatea preferă plaja.

Prezentatorul nu a scăpat nici de febra gadget-urilor, având o colecţie impresionantă. “Nu cred că mi-a scăpat ceva, dar măcar le folosesc cu măsură. Nu de alta, dar mă văd copiii şi n-aş vrea să mă folosească drept exemplu.”, a declarat Andi.

Andi Moisescu poate fi văzut la masa juriului celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, în fiecare vineri, de la 20:30, alături de Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, dar şi duminica, de la 13:05, în cea mai iubită emisiune de satiră, Apropo TV, numai la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod