Anda Adam: "Urăsc să merg la cumpărături!"

Cântăreața poate fi considerată o femeie atipică. În timp ce majoritatea doamnelor şi domnişoarelor adoră să colinde magazinele şi mall-urile, de dimineată şi până seară, artista susţine că se fereşte pe cât posibil să îşi ocupe timpul cu aşa ceva.

“Nu am răbdare. Atunci când ajung la shopping, bag în coş ce îmi atrage atenţia, fără să mai probez. Mă ghidez după măsurile clasice şi gata. Nu sunt genul care să stea o jumătate de oră în cabina de probă. Sunt ca un titirez. M-am obişnuit să am agenda zilnică încărcată. Cred că din acest motiv am impresia că timpul se scurge foarte repede şi că nu este bine să îl pierd prin magazine”, declară Anda Adam.

Cântăreaţa îşi completează garderoba de cele mai multe ori atunci când merge în străinătate, în special la New York. “Am câteva locuri unde merg de fiecare dată. Macy’s, Barneys, Saks sau SoHo. Am prins de multe ori sezonul reducerilor şi m-am întors cu valize întregi pe haine”, mărturiseşte artista.

În ultimele luni, Anda Adam a început să poarte din ce în ce mai multe rochii de seară elegante, vestimentaţii puse în valoare şi de silueta ei impecabilă. Artista ţine o dietă strictă care a ajutat-o să slăbească 8 kilograme şi să aibă o talie de viespe şi un trup tonifiat.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod