Anda Adam și Victor Slav, față în față

Cântăreața și fostul ei iubit au participat la un eveniment, obligați de prevederile unui contract pe care l-au semnat înainte ca ei să se despartă.

Cei doi îşi luaseră angajamentul că vor participa la Balul bobocilor de la liceul Iulia Haşdeu. Victor Slav a fost prezentator, iar Anda Adam a susținut un recital de aproape o oră.

Cei doi nu au dorit să anuleze contractul, aşa că şi-au făcut apariţia la bal, deşi ştiau că toată lumea va fi cu ochii pe ei. Cei doi s-au salutat şi au vorbit puţin, păstrând o oarecare răceală, relatează Agenția de Presă Mondenă.

Potrivit Click!, Anda Adam (32 de ani) şi Victor Slav (32 de ani) s-au despărțit din cauza unei dispute financiare. Artista se săturase să-l mai întreţină Victor, ea fiind, conform unor surse citate de Click!, adevăratul stâlp al casei. În timp ce prezentatorul de la Pro TV are un salariu lunar de circa 3.000 de euro, Anda câştigă de zece ori mai mult decât el.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aaa pe 26 Nov 2012, 03:09
    anda

    pAI daca are concerte in tara si in afara , ia cate 1-2000 euro pe concert .. in afara si mai mult... ia ca te ca face si 30000 ...intr- luna mai mult, in alta mai putin

    0
    0

  • scanteia pe 20 Nov 2012, 14:15
    anda adam

    bai,mai lasati vrajelile astea cum ca anda adam castica de 10 ori mai mult ca slav..... ce ar insemna,ca slav cu 3000 de euro pe luna,iar anda cu 30000 de euro? dar ce masa face? nici un medic cu atatia anii de studii si cabinet particular nu castiga atat! mda,poate ea ii face altfel:)) iar romanul credul inghite sarmaua....vrajeli de doi bani,pentru audienta.

    3
    2

  • fixpix pe 20 Nov 2012, 13:55
    tziganca

    asa-i trebe prostului daca si-a facut de lucru cu tiganca asta!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod