Anda Adam, schimbare de look pentru noul clip! A renuntat la vestimentatiile sexy si poarta haine sport!

Anda Adam revine in topuri cu o noua piesa, ce urmeaza a fi lansata saptamana viitoare. Este vorba de “Seri de mai”, o compozitie Chris Mayer si VibeArena, si reprezinta un featuring cu CRBL.
Pentru „Seri de mai” Anda Adam a filmat in weekendul trecut un videoclip ce se afla in prezent in faza de post-productie si urmeaza sa aiba premiera in preajma zilei de nastere a solistei (27 aprilie).

Pentru videoclipul regizat de Alex Ceausu, artista adopta o imagine diferita de cel cu care si-a obisnuit fanii in ultimul timp. Mai exact, o un look sport si o atitudine relaxata, plina de optimism. Solista renunta la ipostazele sexy, la vestimentatiile decoltate, incitante, si alege sa poarte o tinuta sport Moschino din cea mai noua colectie si o sapca de rapper, look ce aduce aminte de cel de acum zece ani, cand a lansat hitul „Selecta”.

„Seri de mai” este o piesa perfecta pentru sezonul estival, ce se anunta a fi unul din hiturile acestei veri, o piesa prin care Anda Adam promoveaza muzica, distractia si buna dispozitie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod