Anda Adam le va oferi invitaților de la nuntă papioane muzicale

Anda Adam le va oferi invitaților prezenți la nunta ei din 7 iunie un cadou cu totul special. Întrucât o mare parte dintre aceștia activează în industria muzicală, iar evenimentul va abunda în momente artistice, îndrăgita vedetă a decis ca fiecare invitat să plece, după petrecere, cu o amintire inedită: un papion alb imprimat cu note muzicale.
Anda a comandat deja 400 de exemplare de la www.papionette.com, care le vor ține loc clasicelor marturii. “Am pregătit 400 de papioane albe în tonul nunții, all white, inscripționate cu note muzicale. Mi s-a părut cea mai frumoasă mărturie, având în vedere că 80% dintre invitați sunt colegi de-ai mei din industria muzicală. Sunt convinsă că le vor purta și asorta foarte bine cândva, undeva. Mulțumesc, www.papionette.com!”, declară artista.

Nunta va avea loc pe 7 iunie la Vila 23 din Snagov, într-un cort alb imens, amplasat pe gazon, lângă lac, invitatii putând să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.
La eveniment vor participa și mama artistei, care va veni special de la New York, acolo unde locuiește de mai bine de 15 ani, cât și tatăl și fratele ei din Australia. Solista va avea patru domnișoare de onoare și patru cavaleri de onoare care o vor însoți, alături de tatăl ei, către altar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod