Anda Adam lansează un nou videoclip, „Seri de mai”!

Anda Adam lansează azi o nouă piesă și un nou videoclip, „Seri de mai”, primul featuring cu CRBL din carieră.

Cu un look sport și fresh, în stilul 'Moschino Girl', Anda Adam aduce o gură de aer proaspăt prin această nouă piesă ce provoacă dependență de la primul play. Ritmul catchy și versurile care te fac să o fredonezi instant reprezintă elementele ideale care compun un nou hit pentru îndrăgita artistă. Prin această lansare, Anda își doreste să dea tonul cluburilor și teraselor de la mare, începand cu 1 mai și continuând în tot sezonul estival.

„Începem vara în forță! Îmi doresc să transformăm 1 mai muncitoresc în 1 mai sărbătoresc”, a declarat Anda Adam.  Regia clipului îi aparține regizorului Alex Ceaușu, cel care a mai lucrat cu Anda și pentru videoclipul „Gloanțe Oarbe”.

Pentru acest videoclip, artista adoptă o imagine diferită de cel cu care și-a obișnuit fanii în ultimul timp.

Mai exact, o un look sport și o atitudine relaxată, plină de optimism. Solista renunță la ipostazele sexy, la vestimentațiile decoltate, incitante, și alege să poarte o ținută sport și o șapcă de rapper, look ce aduce aminte de cel de acum zece ani, când a lansat hitul „Selecta”.

„Seri de mai” este o piesă perfectă pentru sezonul estival, ce se anunță a fi unul din hiturile acestei veri, o piesă prin care Anda Adam promovează muzica și ideea de distracție și bună dispoziție.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=IRzf_T3Mols

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod