Anda Adam îşi petrece weekendul cu trei bărbaţi musculoşi

3 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam îşi petrece weekendul cu trei bărbaţi musculoşi

Anda Adam va avea un weekend plin de evenimente şi, implicit, mii de kilometri parcurşi pe şoselele din România. Artista îi va avea însă aproape cei trei bărbaţi cu care îşi împarte, de altfel, cea mai mare parte a timpului.

Este vorba de cei trei dansatori ai săi, care călătoresc cu artista în aceeaşi maşină, se cazează în aceleaşi hoteluri şi mănâncă la aceleaşi restaurante.

Anda Adam ajunge astfel să petreacă mai mult timp cu ei, decât o face cu iubitul său, Victor Slav, având în vedere că anul acesta agenda ei de concerte a fost mai plină ca niciodată, şi, prin urmare, a fost mai tot timpul plecată.

În acest weekend, Anda va parcurge mai bine de 1000 de kilometri cu maşina, având de onorat trei concerte.

Mai întâi, va pleca spre Mamaia, unde, în clubul Taniei Budi, va susţine un concert pentru publicul petrecăreţ de pe litoral.



Dis-de-dimineaţă, artista va pleca din Mamaia, spre Bacău, acolo unde va concerta pe scena mega-evenimentului Romanian Top Hits.

În cadrul show-ului său, Anda va interpreta live şi noua ei piesă, “Say Goodbye”, al cărei videoclip a fost lansat săptămâna trecută.

Artista este, de altfel, şi nominalizată la două categorii, “Girls Top Hit”, cu piesa “pAnda mAdam”, şi “Featuring Top Hit”, cu piesa ”Can You Feel Love”, cea care a devenit hit în peste 15 ţări, din Brazilia până în Emiratele Arabe Unite.

De la Bacău, Anda va pleca spre Bucureşti, pentru un nou concert, parcurgând în total, în doar trei zile, peste 1000 de kilometri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod