Anda Adam, întâlnire cu cel pe care l-a salvat de la moarte

Acum 6 ani, vedeta i-a salvat viaţa unui motociclist grav accidentat. Acesta a avut ocazia să-i mulţumească pentru prima dată solistei.
Acum 6 ani, vedeta i-a salvat viaţa unui motociclist grav accidentat. Acesta a avut ocazia să-i mulţumească pentru prima dată solistei.

Cunoscutul pilot de raliu Daniel Onoriu se află acum în viaţă mulţumită Andei Adam. Celebra artistă a fost cea care a sunat la Salvare în urmă cu şase ani, acordându-i lui Onoriu primul ajutor imediat după terifiantul accident rutier din cauza căruia a stat în comă şi a suferit 20 de operaţii.
Aseară, Daniel Onoriu a avut ocazia să îi mulţumească pentru prima dată solistei, pe scena Superlativelor Femeii.

În urmă cu şase ani, pe 27 aprilie, chiar de ziua ei, Anda Adam se afla pe Calea Moşilor unde a fost martor al unui accident rutier terifiant.
Un motociclist a intrat într-o maşină care nu i-a acordat prioritate. Pilotul a fost azvâlit în aer la câteva zeci de metri depărtare. Avea mâinile şi gâtul sucit şi sângera din abundenţă.

Anda Adam a sărit imediat să îi acorde primul ajutor şi a telefonat la Salvare. “Am sunat, însă cea de la celălalt capăt al firului parcă nu înţelegea cât de gravă şi urgentă era situaţia. Pilotul motocicletei era în stare foarte gravă. Nu fac în mod obişnuit aşa ceva însă la acel moment am simţit că este nevoie să le spun celor de la Salvare cine sunt.
Le-am comunicat: <<Sunt Anda Adam! Vă rog trimiteţi de urgenţă o ambulanţă!>> Abia atunci, din păcate, s-au mobilizat şi au ajuns în timp util la locul accidentului. Nu ştiam la acel moment cine era victima, nu ştiam de Daniel Onoriu. Abia azi aflu că i-am salvat viaţa lui”
, declară Anda Adam.

Aseară, în cadrul Galei Superlativele Femeii, organizată de revista VIP, Anda Adam a primit premiul special la categoria muzică pentru succesul de care s-a bucurat în ultimul an.
Premiul a fost înmânat chiar de Daniel Onoriu. Pilotul a ţinut să îi mulţumească pentru prima dată, în mod direct, pentru că i-a salvat viaţa în urmă cu şase ani.
Onoriu a încercat să ia de atunci legătura cu artista însă nu a reuşit. La rândul ei, Anda Adam a aflat pentru prima dată că cel căruia i-a salvat viaţa în 2006 a fost Onoriu.

Întâlnirea celor doi a fost emoţionantă, atrăgând aplauze din partea celor peste 200 de invitaţi, în mare parte persoane publice din film, teatru, muzică, televiziune, sport şi politică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod