Anda Adam, divă retro, la braţul lui Victor Slav

20 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam, divă retro, la braţul lui Victor Slav
Anda Adam a avut o apariţie de senzaţie aseară în cadrul petrecerii de lansare a noului număr Story Book. Îndrăgita cântăreaţă a apărut în public alături de iubitul ei, Victor Slav, apelând la un look retro, foarte elegant.

Spre deosebire de costumaţiile de scenă, unde alege, în mare parte, body-uri comode, care să îi pună în evidenţă trupul bine lucrat şi mişcările de dans elaborate, Anda Adam a optat aseară pentru o vestimentaţie foarte feminină, demnă de o divă a muzicii dance.

Solista a îmbrăcat o rochie din paiete negre, până la nivelul genunchiului, croi clasic, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi negri Bebe, un clutch negru şi un lanţ din cristale Swarovski, totul completat de o coafură foarte chic, retro, în stilul anilor ’50.

Anda Adam acordă o atenţie deosebită vestimentaţiei la evenimentele pretenţioase, cu covor roşu. Dacă pe scenă adoptă ţinute in culori stridente, cu paiete, pene şi alte accesorii spectaculoase, atunci când este invitată la cocktailuri şi decernări de premii, ea apelează la rochii elegante recomandate de stilişti cu renume, printre care şi Maurice Munteanu, de la revista Elle.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod