Anda Adam, cea mai sexy artistă în 2011

Cântăreaţa a fost desemnată “cea mai sexy artistă din România în 2011” la Premiile Best Music.

Anda Adam a primit cele mai multe voturi în cadrul Premiilor Best Music, devansând artiste precum Corina, Andreea Banică sau Inna.


Pe lângă acest premiu, Anda Adam a mai primit încă patru trofee Best Music: „Cel mai bun artist dance”, „Cel mai bun artist român”, „Cel mai bun artist român pe plan internaţional” şi „Cel mai bun clip românesc” (pAnda mAdam).

Cele cinci distincţii pe care le-a primit zilele trecute încununează un 2011 plin de succese pentru Anda Adam care a dominat topurile din România şi de peste hotare. Cântăreaţa a susţinut în 2011 peste 50 de concerte organizate pe trei continente.
Mulţumită succesului de care s-au bucurat hiturile sale Love on you, Show Me, Feel şi pAnda mAdam, dar şi a show-urilor pline de energie şi culoare, agenda artistei a fost mai plină ca niciodată.
 
Anda a susţinut peste 50 de concerte în Europa, Asia şi America. Prestaţia româncei a fost văzută live de iubitori ai muzicii din Statele Unite ale Americii, Turcia, Elveția, Italia, Portugalia şi chiar Azerbaijan şi Bahrein.
Fie că a cântat în cluburi sau în pieţe publice, Anda Adam a reuşit să strângă la un loc, în total, peste 300.000 de oameni în 2011.
„Am fost mai tot timpul pe drumuri. Maşina mea şi aeroporturile au devenit o a doua casă pentru mine. A fost obositor, însă toate concertele mi-au umplut sufletul de bucurie pentru că am avut ocazia să comunic cu oameni din atâtea ţări. Este incredibil să vezi cum pe muzica ta dansează oameni care aparţin unor culturi diferite. Este un sentiment pe care cu greu îl poţi descrie în cuvinte”, declară Anda Adam.

Lista câştigătorilor Premiilor Best Music:

Cea mai mare pierdere 2011: Amy Winehouse
Cea mai sexy artistă în 2011: Anda Adam
Cel mai bun artist/proiect dance: Anda Adam
Cel mai bun artist rock străin: 30 Seconds To Mars
Cel mai bun artist român: Anda Adam
Cel mai bun artist român pe plan internaţional: Anda Adam
Cel mai bun artist/single hip-hop: Guess Who - Tot Mai Sus
Cel mai bun clip românesc: Anda Adam - pAnda mAdam
Cel mai bun clip străin: 30 Seconds To Mars - This Is War
Cel mai bun concert 2011: Shakira
Cel mai bun debut: Lucky Man Project - Pumpin'
Cel mai bun grup românesc: Akcent
Cel mai bun underground: Les Elephants Bizarres
Cel mai sexy artist în 2011: Smiley
Hitul anului 2011 (internaţional): Adele - Rolling In The Deep
Hitul anului 2011 (România): Play & Win - Ya BB

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod