Anda Adam canta din nou cu R.A.C.L.A! Vor lansa piesa „Nu te-am uitat”!

Dupa 16 ani de cand au cucerit topurile cu hitul “Nu ma uita”, Anda Adam si R.A.C.L.A. se pregatesc pentru lansarea unui nou featuring.
Este vorba de piesa „Nu te-am uitat”, al carei videoclip va avea premiera saptamana viitoare. Pana atunci, artistii au facut public un teaser de 27 de secunde, care se bucura deja de aprecierea a zeci de mii de fani.

"Nu te-am uitat" este o productie Rappin'On Production, semnata la MediaPro Music, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu. In ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste trista, fara happy-end.

Ne bucuram foarte mult ca ne-am reintalnit dupa atata timp. Am constatat, de fapt, ca ne simtim la fel ca acum 16 ani.
Abia asteptam sa mergem la concerte din nou impreuna”
, declara Anda Adam.

„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului si a fetei cuminti, poveste ce se dezvolta si ajunge la paroxism. Odata cu maturizarea personajelor si a noastra, ca artisti, am incercat si un sound mai aleborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Speram ca acest produs audio-video de exceptie sa fie la inaltimea asteptarilor generatiilor care au crescut cu ‚Nu ma uita’ in boxe, iar mesajul nostru se adreseaza noilor generatii si fiecarui ascultator in parte: Nu te-am uitat”, declara Rimaru (R.A.C.L.A).

Noul videoclip „Nu te-am uitat” va avea premiera pe Youtube marti, 27 octombrie, la ora 10.30. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod