Anda Adam, atacată de mama iubitului ei

După ce s-a despărţit de Victor Slav, cântăreața s-a cuplat cu tânărul fotbalist Cătălin Țâră, însă relaţia lor nu este pe placul mamei acestuia.

Iubitul vedetei are 18 ani şi este fiul fostului mare fotbalist de la Rapid Fane Ţâră. Relația acestuia nu este însă văzută cu ochi buni de mama jucătorului, Carmen Ţâră. "Cătălin n-are nevoie de aşa ceva. Cea care a vrut să apară în ziare este Anda, nu fiul meu. Am rugat-o pe Anda Adam să stea departe de fiul meu. Eu m-am sacrificat pentru ca el să ajungă acolo"", a declarat ea în emisiunea "Acces Direct". "Copilul meu mi-a spus clar că relaţia lor s-a terminat.

Să-şi vadă de treaba ei! Băiatul meu nu fumează, nu stă prin cluburi. Dacă l-a dus ea acolo, să îi fie ruşine!", a mai spus Carmen Țâră.

"Drumul lui Cătălin este sportul şi şcoala. Cătălin ştie ce are de făcut în viaţă. Fiul meu nici nu locuieşte la Roma, ci la 40 de kilomteri de oraş. Deci, dacă Anda spune că a fost la apartamentul lui de la Roma, nu avea cum!", a încheiat mama lui Cătălin Ţîră în emisiunea de la Antena 1.

Mama fotbalistului a luat poziție după ce Anda Adam a transmis un mesaj elocvent cu privire la acest subiect.

"Am dreptul să-mi trăiesc viaţa şi să fiu şi eu fericită nu? Sau nu?... :(", a scris vedeta pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Atacantul echipei de tineret Lazio a postat pe contul său de Facebook prima fotografie în care apare alături de cântăreaţă, confirmând astfel relaţia lor.




Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod