Anda Adam are o sarcina usoara: „Ma simt perfect!”

Anda Adam marturiseste ca are o sarcina usoara, fara greturi sau stari generale de disconfort. Artista se afla deja in luna a sasea de sacina si continua sa fie la fel de activa in cariera profesionala ca si inainte de a ramane insarcinata.
„Nici nu am simtit ca sunt insarcinata. Nu am avut simptome de rau general, nici greturi. M-am simtit in primele luni ca inainte sa raman insarcinata. Ma misc usor, ma simt foarte bine”, spune indragita artista.

Anda Adam sustine in continuare concerte, avand agenda plina inclusiv in aceast ultim trimestru de sarcina, iar show-urile sale sunt la fel de energice cum le cunoaste deja publicul.

„La concerte ma desfasor ca si pana acum, fara probleme. Medicul mi-a recomandat sa nu sar pe scena.
Ma abtin cat pot sa nu ii incalc sfaturile, insa nu prea imi iese tot timpul. Se intampla sa ma vad la fel de zbuciumata pe scena ca si inainte”
, adauga artista.

Anda Adam a aflat recent, in urma controlului medical, ca va fi mama de fetita.

„Vom avea o fetita. Suntem foarte fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru toata bucuria pe care ne-o daruieste. E adevarat, ne doream amandoi o fetita, insa tot timpul am spus ca cel mai important este ca cel mic sa fie sanatos si sa vina pe lume si sa creasca intr-o familie fericita”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam a facut publica sarcina abia in urma cu aproape o luna cand si-a anuntat fanii pe facebook spunand: „Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet.
Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!”
.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod