Anda Adam a primit sfaturi de la Elena Basescu

Desi are aproape sapte luni de sarcina, Anda Adam nu poate sta locului. Vedeta a sustinut recent un recital de-a dreptul incendiar la Titanic Deluxe Belek Hotel din Antalya. Insotita de sotul sau, Sorin Andrei, dar si de cei doi dansatori, Rares si Ma Yo, Anda a avut parte de un zbor matinal cu surprize.
In avion cantareata a calatorit alaturi de Elena Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, care mergea si ea in vacanta, tot in Antalya.

La sosirea in statiunea turca, in momentul in care asteptau sa isi ridice bagajele, cele doua au schimbat cateva cuvinte, Elena Basescu urandu-i Andei nastere usoara. EBA i-a dat si cateva sfaturi viitoarei mamici legate de sarcina, dar si despre perioada imediat urmatoare nastere.In Antalya, Anda a fost cazată într-un resort de 5 stele si i-a fost pusă la dispoziţie o vilă imensă, cu piscina exterioara unde artista a inotat in voie in momentele de relaxare de dupa concert.

Artista a dezvaluit pentru raportmonden.ro ca cele sase luni sarcina nu i-au creat niciun fel de probleme si ca nu are nicio interdictie de la medic in ceea ce priveste efortul fizic.
Acesta chiar i-a recomandat sa faca zilnic sport, mai putin abdomene. „Pot merge in continuare la sala, insa medicul mi-a spus sa nu fac abdomene deoarece acestea imi pot provoca usoare contractii. Am o sarcina usoara, nu am avut greturi nici macar in primele saptamani, dar nici pofte nu am deloc. Burtica nu mi-a crescut foarte mult insa am luat cateva kilograme in plus, desi nu mananc mult. Pot sustine concerte fara probleme, insa e drept ca acum nu mai dansez asa mult pe scena. Ii las pe dansatori sa se miste si pentru mine.
Dar pot sta pe tocuri si pot dansa. Sunt o persoana activa, iar sarcina decurge ok. Ma bucur ca vom avea o fetita, iar Sorin este fericit ca cea mica va semana cu el, ca doar se spune ca fetele seamana cu tatii”
a spus Anda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod