Anda Adam a cântat patru ore pentru 600.000 de oameni

Vedeta a oferit trei prestații de excepție în fața a peste 6.000 de spectatori și peste 600.000 de fani virtuali ai postului Kiss FM.

Vedeta a oferit trei prestații de excepție în fața a peste 6.000 de spectatori și peste 600.000 de fani virtuali ai postului Kiss FM.

Mai întâi, Anda a fost invitat special al concertului Direcția 5 de la Sala Palatului. Pe scenă, în fața a peste 4.000 de spectatori, Anda a interpretat live două piese alături de Cristi Enache și îndrăgita trupă pop-rock.

Imediat după concertul de la Sala Palatului, Anda a plecat în grabă la Mall Sun Plaza Berceni, unde a cântat timp de 40 de minute pentru cuplurile de bucureștenii îndrăgostiți. Peste 2.000 de oameni au luat cu asalt complexul comercial pentru a o vedea live pe artista care a cucerit topurile internaționale.

De la mall, Anda a ajuns în studioul Kiss FM unde a susținut un concert unplugged 100% live pentru cei peste 600.000 de fani ai postului de radio de pe Facebook. Recitalul Andei a fost transmis atât pe Facebook, cât și în direct la radio.

Anda Adam a interpretat hiturile proprii, dar și ale altor cântăreți internaționali, în varianta acustică, dovedind ca este un artist care poate pune în scenă show-uri dinamice, cu coregrafii complexe și efecte speciale, dar și concerte intime în care vocea și instrumentele reale sunt elementele principale.

La finalul maratonului LIVE ce a durat mai bine de patru ore, Anda Adam se declară „epuizată, dar fericită”. “A fost obositor, însă toată această experiență mi-a umplut sufletul de bucurie. Nicăieri nu mă simt mai bine și mai fericită decât pe scenă, atunci când cânt live și interacționez cu publicul. Fanii mi-au fost alături și de această dată și le mulțumesc. Sunt epuizată, dar fericită!”, declară Anda Adam.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod