Anca Ţurcaşiu: "Nu aș face operaţii estetice"

Vedeta nu aruncă cu banii atunci când vine vorba de produsele de beauty şi îngrijire, ci apelează la cele naturale.
Vedeta nu aruncă cu banii pe produsele de înfrumusețare şi de îngrijire, ci apelează la cele naturale.

Ëa ține regim ovo-lacto-vegetarian de la 20 de ani, face sport și depune eforturi pentru a avea o siluetă de invidiat. "Mă străduiesc să am grijă de greutatea pe care o am, să o păstrez de ani de zile... Respect nişte reguli alimentare, fără grăsimi, prăjeli, sosuri, dulciuri, zahăr, sare de bucătărie. Am eliminat foarte multe alimente care nu sunt sănătoase şI pe care ar trebui să le eliminăm din alimentaţia noastră zilnică. Hrana ar trebui să aducă beneficii trupului. Suntem ceea ce mâncăm!", a declarat Anca Țurcașiu pentru Pro TV Magazin.

Vedeta spune că nu ar apela niciodată la operații estetice. "Nu cred că aş face vreodată operaţii estetice. Consider că orice lucru care vine de afară la un corp natural, poate să creeze dezechilibre. Eu sunt singura în măsură să am grijă de corpul mei, de trupul meu şi de faţa mea. Mă simt bine în pielea mea. Cei care recurg la astfel de operaţii sunt nemulţumiţI de cum arată şi îşi doresc îmbunătăţiri."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mira86 pe 20 Mai 2012, 10:47
    Superba

    Printre putinele, foarte putinele femei din tara asta care arata minunat in mod natural.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod