Anca Țurcașiu: "Doctorii m-au declarat moartă la naștere"

Vedeta a venit pe lume prematur. Ea a povestit cum au fost primele sale clipe de viață și a vorbit despre momentele foarte dificile prin care a trecut mama ei.
Medicii au declarat-o moartă la naștere, însă când medicii se pregăteau să o ducă la morgă, Anca a început să ţipe.

"Sunt născută la 7 luni, hemoragie puternică, placentă previa. Mor şi mama şi copilul dacă nu se acţionează urgent. Doctorul a venit în 10 minute, a intrat în sală, a pus aparatele pe burta ei şi a spus: <<Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvaţi mama!>>", a povestit vedeta într-un interviu publicat de woman2woman.ro.

"M-au scos să mă ducă spre găleată, dacă pot să mă exprim aşa, şi în drumul acela, zborul acela, am ţipat. Un prim noroc l-am avut pentru că am trăit", a mai spus Anca Ţurcaşiu pentru site-ul citat.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 5 Ian 2014, 11:32
    anca turcasiu

    ce norocoasa ! doctorii au gresit ! asta nu inseamna nimic ca sunt vedete dar Dumnezeu a tinut cu tine si te iubeste!

    1
    0

  • kiki pe 15 Dec 2013, 19:10
    o iubeste Dumnezeu

    Se intampla sa cunosc cateva persoane nascute prematur,si toate sunt mai speciale,in sensul ca au fost si sunt luptatoare,nu fug de greutati ci le fac fata cu curaj si incredere. Sigur ca nu inseamna ca sunt vedete,dar in tot ce fac am observant o mai mare determinare,si parca o intrecere cu noi,ceilalti,nascuti usor,la termen,fara riscuri (desi la fiecare nastere e un risc !)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod