Anca Țurcașiu, despre povestea divorțului: "Totul a fost împotriva mea!"

Nașul artistei, omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu, a făcut o glumă proastă, care i-a lăsat un gust amar artistei în vârstă de 44 de ani.

Acesta a declarat sâmbătă că ea și soțul său, Cristian Georgescu, şi-au spus "adio" în cel mai civilizat mod, ba chiar au rămas în relaţii foarte bune. Omul de afaceri din Corbeanca a spus că Anca şi Cristian aveau mici neînţelegeri şi se şicanau de mai mult timp, ceea ce în timp a deteriorat relaţia lor.

Mai mult, Ţânţăreanu a spus că vedeta și partenerul ei de viață frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup. A doua zi, miliardarul şi-a schimbat complet declaraţiile, spunând pentru Click! că totul a fost doar o glumă.

Țânțăreanu e un năstrușnic și un glumeț, un tip care face afirmații, așa se joacă mereu și a cam exageratAnca Țurcașiu
Întrebată dacă a divorțat, Anca Țurcașiu a explicat: "Nu am divorțat și nici nu am de gând.
Totul este o invenție, o aberație, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva... Cineva m-a întrebat de 100 de ori dacă am divorțat și eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorțat. Dar mi-a spus că știe sigur că am divorțat și în bătaie de joc i-am spus că dacă știe mai bine înseamnă că așa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soțul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună.
Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole..."
, a spus artista în vârstă de 44 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai Traistariu pe 23 Sep 2014, 09:32
    Puteti fredona vreo melodie din cantecele ratatei asteia ?!?...

    De figuranta asta nu se mai interesa nimeni , pentru ca , nu-i asa , cine tine minte sa fredoneze un cantec al acestei slabe interprete , cum sunt de ex. melodiile ramase de la Dan Spataru si atunci s-a gandit cutra aia imbogatita de pe urma Bancorex-ului , Tantareanu, sa mai aduca aminte lumii ca mai traieste si proasta asta... Ce premii importante a primit impostoarea asta care se da drept cantareata ?!? Am rezistat cam 10 minute (cu tot cu genericul de la inceput) sa urmaresc filmul ala cu tipa asta , cand trebuia sa participle la un concurs de Miss prin Rusia , parca... Nici indienii nu scot asemenea film prost !!! Ce mai vrei fa proasto de la public , daca nu ai excelat in muzica sau ce sa mai zicem ca "actrita" ?!?... Stai dracu' in banca ta si lasa-ne in pace !!!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod