Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich, la „Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Crudă, rece și blondă. Așa va fi Anca Țurcașiu, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Marlene Dietrich și va interpreta, în limba germană, cântecul “Johnny”.

Cel mai greu mi s-a părut felul în care a trebuit să cânt, pentru că Marlene Dietrich avea o anumită manieră de interpretare. Am repetat foarte mult acasă și am urmărit numeroase interviuri de-ale ei, ca să-i găsesc acel aer special. Ce a zis soțul meu, văzându-mă repetând pentru acest personaj? Nu-i place deloc limba germană (râde).

Oricum eu, în general, repet izolată, cu căștile pe urechi, într-o cameră, ca să mă pot concentra pe ceea ce am de făcut…”, povestește Anca.

Tot ea mai spune că Feli Donose, colega sa de la “Te cunosc de undeva!”, i-a dat o mână de ajutor în pregătirea personajului. “Feli a fost foarte drăguță și m-a ajutat să transcriu fonetic textul piesei, ca să-l pot învăța mai ușor”, a adăugat Anca.

Cum vor aprecia jurații transformarea Ancăi Țurcașiu în Marlene Dietrich, in editia de sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod