Anca Serea in ipostaza de mamica

Anca Serea a născut un băiețel sănătos

Anca Serea prezentatoarea Prima TV a știrilor sportive de la Focus a născut vineri un băiețel pe care îl va boteza Moise. Frumoasa prezentatoare a născut pe cale naturală la o clinică privată din București.

Anca Serea (35 de ani) a devenit mamă pentru a cincea oară, vineri la orele 16.00 iar bebelușul este perfect sănătos – cântărește 3,400 kg și are 51 de cm.

Anca Serea, vedeta Prima TV a spus: „Mă simt bine, Moise la fel. Suntem foarte fericiţi cu toţii".

Anca Serea şi Adrian Sînă s-au gândit şi de această dată la viitorul fiului lor, Moise, şi au ales să îşi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii copiilor. Cuplul a apelat la una dintre cele mai cunoscute bănci de celule stem din România, luând în considerare criterii importante în alegerea ei: posibilitatea stocării probei în România sau în alte ţări, stocarea de concentrat de celule stem, posibilitatea stocării de porţiune de cordon ombilical, suportul unui transplantolog şi suport pentru transplant în cazul în care este nevoie de proba pentru utilizare.

"Am apelat la recoltarea celulelor stem la fiecare copil în parte deoarece ştiu că din evoluţia noastră ca oameni nu trebuie să lipsească acest aspect.

În plus, la banca de celule stem Biogenis, chiar aveţi ocazia să stocaţi ADN-ul la naştere. Este vorba de o procedură unică în România şi nouă pentru medicină! Dacă vă decideţi să achiziţionaţi un kit de recoltare de celule stem, informaţi-vă bine înainte. Vorbiţi cu un reprezentat pentru a nu avea dubii ulterioare, citiţi bine contractul pe care îl veţi semna şi întrebaţi-l care sunt bolile în care acest transplant este prima recomandare. Fiţi nişte mămici informate!" a declarat Anca Serea.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod