Anca Badiu se fereşte de mâncarea gătită. Află regimul ei!

Cântăreața are un regim alimentar sănătos, foarte bine organizat şi cu alimente care să o ajute să-și menţină silueta.

Cântăreața are un regim alimentar sănătos, foarte bine organizat şi cu alimente care să o ajute să-și menţină silueta.

"La micul dejun consum tărâțe de ovăz cu fructe, de preferat zmeură sau coacăze. În același timp, mai mănânc și ouă la prima masă a zilei. Iubesc pastele, iar ca fruct, avocado este preferatul meu. Pastele le prefer cu mozzarella, busuioc, roșii și măsline, iar ca desert prefer orezul cu lapte", a explicat Anca Badiu.

Vedeta are şi anumite alimente de care se fereşte, relatează ziarul Cancan.
"Mie îmi place să mănânc alimente mai mult crude, pentru că sunt mai sănătoase. Mă feresc în general de mâncarea gătită. Organizarea este secretul meu în bucătărie. Îmi place să-mi pregătesc dinainte ingredientele Şi să le am pe toate la îndemână, astfel încât să pot prepara mâncarea cât mai bine", a spus Anca.

"Cred că pentru a-ți menține silueta trebuie să faci sport în fiecare zi, regim pe care să-l completezi cu o alimentație sănătoasă și mese care să aibă loc la o oră și jumătate distanță. Un supliment de vitamine este binevenit în acest caz și rezultatele vin de la sine", a explicat artista.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod