Anca Badiu, la un pas de colaps

Cântăreața a vorbit despre perioada grea prin care a trecut în urmă cu ceva timp, când s-a îngrășat foarte mult, pe fondul unei depresii.

Solista spune că în acea perioadă suferea foarte mult, atât din cauza criticilor pe care le primea, cât şi din cauza nemulţumirilor ce se amplificau în fiecare zi. "Am stat mult în casă, m-am izolat, pentru că voiam linişte. Nu am mai vrut să aud de nimeni, nici la televizor nu m-am mai uitat. Mi-era teamă că mă voi asfixia. Eram frustrată că munceam mult, iar piesele mele nu erau difuzate. Îmi lăsasem viaţa personală pe locul doi. În plus, mă îngrăşasem mult şi simţeam că muncesc degeaba", a spus Anca Badiu.

Cumulate, toate aceste greutăţi au dus la o depresie cruntă, la atacuri de panică şi la o izolare aproape completă, relatează ziarul Click!.

"Într-o zi m-am sufocat atât de tare, încât m-am dezbrăcat imediat si am făcut un duş rece, îmi venea să urlu", a mai declarat ea.

 Anca a mai spus că cel mai mult au dezamăgit-o anumite persoane care au râs de starea în care se afla: "Puteam să am schizofrenie, să fiu şi nebună, e vina mea cumva? Eu merg să mă tratez până la urmă, dar nu am probleme aşa de grave. Mulţi au atacuri de panică, dar nu recunosc acest lucru."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod