Anca Badiu, distrusă de moartea fratelui ei

Solista traversează o perioadă foarte dificilă, după ce mătuşa sa din Spania a anunţat-o, în urmă cu câteva zile, despre moartea fulgerătoare a fratelui ei, Mircea. Acesta şi-a pierdut viaţa în condiţii neclare.
Fratele Ancăi, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a petrecut într-un club din Spania, unde se afla în vacanţă. Vestea primită a răvăşit-o pe Anca Badiu, care urma un tratament pe bază de antidepresive, pentru a se vindeca de atacurile de panică.

Mircea Badiu a fost coleg de trupă cu Anca şi a cântat în formaţia B Brothers. El a semnat şi versurile melodiei "My baby (Tell me Why)".

Vedeta a fost foarte afectată de vestea tragică şi a plâns în continuu, iar consumul nervos foarte intens a avut un impact puternic asupra sa.
Potrivit vecinilor artistei, citaţi de Libertatea, ea a avut nevoie de ajutor medical de urgenţă. "Sâmbătă a venit Salvarea la ea. Ancăi i-a fost rău. A leşinat de trei ori. A avut tensiunea mare. Bine că a avut alături prietene şi familia, care au chemat Salvarea. Ea l-a iubit enorm pe Mircea, era sufletul ei", a spus o vecină pentru ziarul citat.

În următoarele zile, Anca va primi rezultatul autopsiei. Potrivit declaraţiilor lui Alexandru Badiu, celălalt frate al vedetei, Mircea a fost găsit de poliţişti zăcând pe iarbă, nici un bun asupra lui. "Mircea plecase în vacanţă în Spania, la puţin timp după ce fusese promovat ca asistent manager.
Stătea la mătuşa noastră, Dana şi la verişoarele noastre Oana şi Alina. Am aflat că a petrecut seară în club, iar a doua zi după-amiază, în jurul orei 2.00, poliţia l-a găsit pe iarbă. Fusese constatat decesul. I se furaseră mobilul, banii şi ceasul de la mână. Aşteptăm rezultatul autopsiei, să aflăm ce s-a întâmplat"
, a explicat Alexandru Badiu, pentru ziarul Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod