Anastasia vine in Romania

21 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Anastasia vine in Romania

Starul pop-rock Anastacia va concerta in Romania pe 1 septembrie 2009. Concertul de la Bucuresti – Sala Polivalenta - face parte din turneul mondial Anastacia. Celebra artista va mai concerta in cadrul turneului in St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Danemarca – Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munhen, Londra, Cardiff, Birmingham, Irlanda, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava, Luxemburg, Lisabona.

Anastacia Lyn Newkirk s-a nascut in Chicago in septembrie 1968, dar s-a mutat in New York in adolescenta, impreuna cu mama, sora si fratele sau, imediat dupa divortul parintilor. Fiind diagnosticata cu boala Crohn, Anastacia nu a renuntat la visul sau de a deveni dansatoare, aparand in mod regulat in Club MTV si dansand in videoclipurile Salt-n-Pepa. Aratandu-si vocea guturala, plina de energie, inconfundabila, in cadrul MTV talent show The Cut, in 1999, semneaza cu casa de discuri Epic si isi lanseaza un an mai tarziu albumul de debut: "Not That Kind".

Biletele pentru concertul din Romania se vor pune in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod