Anastasia Lazariuc şi Leonard Josefini s-au despărţit

După o relaţie de trei ani, Anastasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Josefini au decis să-şi spună adio. Cei doi spun că au rămas prieteni.

După o relaţie de trei ani, Anastasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Josefini au decis să-şi spună adio. Cei doi spun că au rămas prieteni.

"Cred că este un subiect încheiat pentru mine, am fost şi vom rămâne prieteni. A avea prieteni e mai important decât să ai o iubită. Acum nu am o relaţie, dar la cum arăt la 45 de ani, n-am cum să fiu chiar aşa singur", a declarat Josefini la Pro TV.



Cântăreaţa a spus că, în ciuda despărţirii, îşi vorbesc şi au lăsat loc de "bună ziua" între ei, notează ziarul Click!.

"Suntem doi oameni total diferiţi, doi oameni maturi, nu mai suntem la tinereţe, suntem doi oameni liberi.

Avem fiecare familia lui şi viaţa lui. Nu mai avem o relaţie. Ne auzim din când în când, nu mai formăm un cuplu", a explicat Anastasia Lazariuc.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 10 Apr 2013, 13:50
    Josefini

    Draga Josefini. Asta e parerea ta ca arati bine. Dar de caracter ce vorbesti. Daca si tatal tau era atat de cretin ca tine... nu stiu ce nume mai mosteneai tu. Oricum ... in afara de nume ....esti varza.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod