Anamaria Prodan s-a mutat din România pentru că cineva îi jignea copiii zilnic

Anamaria Prodan povestește în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” motivele care au determinat-o să părăsească România şi să se mute definitv în Statele Unite.
„Săptămânal, Laur era făcut golan, blatist, nenorocit, eu la fel. Trăim în lumea a șaptea, nu a treia. Suntem un popor pe care invidia l-a nimicit. Sunt dezamăgită de tot ce se întâmplă. Am sufletul rănit. Am fost făcuți praf patru ani de zile gratuit. Copiii mei mergeau la școală și erau traumatizați. Ceilalți copii îi jigneau”, declară Anamaria.

Mâine, de la ora 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars,  invitata Oanei Turcu va povesti detalii din culisele divorțului său. „Când m-am despărțit de fostul soț nici mamele noastre nu au știut exact. Am fost maturi și civilizați, am încercat vreo doi ani să ne refacem căsnicia de dragul copiilor, dar undeva ne-am pierdut”, povestește ea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 24 Oct 2015, 08:59
    Prodan

    Doamna Prodan nu toata lumea te invidiaza schinba-ti lukul ma refer la par in rest esti un fiinta deosebita incearca acesta schinbare a parului fara acele codite si vei vedea reactia , nu te reprezinta acest luk cu deosebit respect Elena

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod