Analia Selis, in deschidere la Juanes

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Analia Selis, in deschidere la Juanes

 Analia Selis va canta in deschiderea concertului pe care Juanes, artistul cel mai popular de muzica latino din aceasta perioada, il va sustine pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Fundatia Culturala Phoenix.
 
Artistul sud-american Juanes, pe numele sau adevarat Juan Aristizabal Vasquez, este unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international. Artistul se afla in turneul de promovare al celui de-al patrulea  album al sau, "La Vida... Es Un Ratico " ("The Life is a Moment"), lansat anul trecut.
 
Propunerea a venit din partea managmentului artistei, dupa ce activitatea muzicala a Analiei Selis din ultima perioada a atras atentia celor implicati in proiect. Acordul din partea managmentului lui Juanes nu s-a lasat mult asteptat.
 
"Pentru mine este cel mai important concert de pana acum.
Juanes este un artist pe care il stiu de mult timp, stiu ce canta, ce compune, si cunosc discografia sa. El este atat de important ca si Shakira in toata America Latina. Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau si ca aprobarea acestui proiect a venit direct de la managerul lui, dupa ce a primit informatii despre toate noutatile din cariera mea. Concertul va dura 30 de minute, timp in care voi canta impreuna cu formatia mea (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu backing vocals)" .


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod