Ana Popovic va lansa “Trilogy”, noul sau album, un mix de blues, jazz si funk

Ana Popovic, una dintre cele mai apreciate cantarete de blues ale momentului, pe care iubitorii acestui gen o pot vedea in concert la Bucuresti, pe 23 mai, la Sala Mare a Teatrului National, isi surprinde inca o data fanii de pe mai multe continente cu lansarea unui album-eveniment, “Trilogy”.
Dupa cum marturiseste cantareata si chitarista de origine sarba, ”Trilogy” este cel mai ambitios proiect al ei: un album cu trei volume ce cuprinde 23 de piese in trei stiluri diferite – blues, jazz si funk. Cel mai recent album al Anei Popovic va fi lansat cu numai trei zile inaintea concertului de la Bucuresti, asa incat iubitorii de jazz si blues din Capitala vor fi primii spectatori din lume care vor putea asculta aceste piese live.

Albumul ”Trilogy” a fost produs de castigatorii premiului Grammy, Warren Riker si Tom Hambridge, dar si de Delfeayo Marsalis, unul dintre cei mai reputati compozitori, cantareti la trombon si producatori de jazz ai momentului.

Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie, Cody Dickinson, rapperul Al Capone si multi muzicieni celebri ai momentului au fost invitatii speciali ai Anei Popovic pentru albumul ”Trilogy”, pe care cantareata il descrie ca ”cea mai mare realizare” a carierei sale de pana acum.

”Intr-o era in care cei mai multi sunt sceptici in ce priveste prezentul si viitorul industriei muzicale, am vrut ca Trilogy sa spuna o poveste diferita.
Aceasta afacere poate fi distrusa, insa un artist nu! Creativitatea este mai puternica acum ca niciodata, iar muzica reprezinta o celebrare a vietii”, spune Ana Popovic.

Trecerea de la un stil muzical la altul poate parea o misiune difila, insa nu si pentru Ana Popovic si trupa sa, care demonstreaza cat de natural poti aborda jazz-ul, blues-ul si funk-ul, intr-un singur album, atunci cand esti indragostit de muzica.

Ana Popovic, numita Jimi Hendrix in varianta feminina, va prezenta o mostra a virtuozitatii ei si in concertul de la Bucuresti, de pe 23 mai, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului National.
Biletele pot fi achiziționate de pe : http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/1895-ana-popovi%C4%87  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod