"Amurg/Twilight" a luat 5 premii la MTV Movie Awards

1 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Pelicula cu vampiri "Amurg" a fost distinsa cu 5 premii, printre care premiile pentru "Cel mai bun film" si "Cel mai bun sarut", in cadrul galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminica, la Los Angeles, informeaza agentia Reuters, citata de Mediafax.

Kristen Stewart si Robert Pattinson, actorii din rolurile principale in acest lungmetraj, au primit premiul pentru "Cea mai buna actrita in rol principal", respectiv, "Cel mai bun actor debutant".

De asemenea, trailerul mult asteptatului film "New Moon", continuarea peliculei "Amurg", a fost prezentat in premiera, in cadrul galei MTV Movies Awards.

Actorul Heath Ledger, care a murit pe 22 ianuarie 2008, a fost recompensat postum cu premiul pentru "Cel mai bun personaj negativ", pentru rolul din "Cavalerul Negru".

Lungmetrajul "Vagabondul milionar", care a obtinut opt premii Oscar, a fost marele perdant al serii la gala MTV Movie Awards, desi fusese nominalizat la sase categorii.

Starurile Disney Zac Efron si Ashley Tisdale, din comedia "Liceul muzical: Anul absolvirii", au fost distinse cu premiile pentru "Cel mai bun actor in rol principal" si, respectiv, "Cea mai buna actrita debutanta".

Miley Cyrus a obtinut premiul pentru "Cel mai bun cantec", "The Climb", care a aparut pe coloana sonora la "Hannah Montana: The Movie".

 

Credit foto: imageshack.us


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod