Amna a cântat imnul României pentru jucătorii de fotbal american! “Mi-a fost teamă să nu greşesc versurile!”

16 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza

Amna, interpreta hit-ului international “Tell Me Why” a fost invitată să cânte imnul României, la Finala Campionatului Naţional de Fotbal American, care a avut loc pe stadionul din Complexul Studenţesc Tei, din Bucureşti. 

Finala s-a disputat între echipele Bucharest Rebels şi Cluj Crussaders, iar lovitura de începere a fost dată de către fotbalistul Ionel Dănciulescu.

“A fost pentru prima oară, când am participat la un astfel de meci. Cu toate că a fost foarte frig şi a plouat mărunt m-am distrat copios.

Mi s-a părut o experienţă inedită, deşi nu cunosc decât vag regulile acestui joc, de pe vremea când mă urmăream serialul <<Familia Bundy>>.  Mi-ar plăcea, la un moment dat, să merg în S.U.A. şi să particip la Super Bowl. Când am cântat imnul mi-a fost  teamă să nu greşec vreun cuvânt. Am fost emoţionată, dar în acelaşi timp onorată, să primesc o astfel de propunere”, declară Amna.

Alături de Roxana Ciuhulescu, Amna a susţinut echipa Bucharest Rebels care, din păcate, a pierdut în faţa echipei adverse, Cluj Crussaders, devenită astfel campioană naţională la Fotbal American.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod