Ami a pozat printre 100 de prajituri!

Chiar daca e din totdeauna slaba, Ami are grija cand vine vorba de silueta ei, nu face excese alimentare dar nici nu se frustreaza, mananca tot ce-i place in limita bunului simt, fara sa exagereze.

Recent ea a fost protaginista unei sedinte foto in care a pozat inconjurata de 100 de dulciuri: macarons, cupcakes, bezele, biscuiti, mini eclere, si multe alte bunatati Adore Cakes. Timp de mai multe ore Ami s-a lasat imbiata de bunatatile care erau peste tot in jurul ei, iar cand a terminat s-a infruptat din bunatati impreuna cu echipa. 

"Ne bucuram ca dulciurile noastre sa fie protagoniste in pictoriale alaturi de persoane publice frumoase, cu o imagine curata, ne bucuram ca sunt perosoane publice care s-au indragostit de ceea ce facem noi, si care, dupa ce au gustat din dulciurile noastre ne-au devenit fidele.

Dupa Giulia Angheescu, Bianca Ionita, Diana Dumitrescu si Catalin Botezatu se alatura Ami, si-i multumim  pentru asta", a declarat Alina Dulamescu, propriatarul manufacturii de prajituri Adore.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod