Ameninţată cu moartea după ce a distrus o geantă de 100.000 dolari

Francesca Eastwood, fiica cineastului Clint Eastwood, a primit ameninţări cu moartea după ce a distrus, într-un pictorial controversat, realizat "în numele artei", o geantă Birkin în valoare de 100.000 de dolari.

Francesca Eastwood, fiica cineastului Clint Eastwood, a primit ameninţări cu moartea după ce a distrus, într-un pictorial controversat, realizat "în numele artei", o geantă Birkin în valoare de 100.000 de dolari.

Francesca Eastwood, în vârstă de 18 ani, şi iubitul ei, fotograful Tyler Shield, au realizat acest pictorial în scopuri artistice, însă nu s-au aşteptat la reacţii atât de violente din partea fanilor, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

În fotografiile incluse în acest pictorial, cei doi incendiază şi taie cu drujba o geantă Birkin - un model de lux creat de casa Hermes, realizat din piele de crocodil.

Fiica celebrului cineast american a primit mesaje abuzive şi ameninţări cu moartea pe Twitter şi Facebook.

În câteva din comentariile considerate printre cele mai "moderate" primite de Francesca Eastwood pe conturile ei de pe cele două reţele de socializare, fanii au acuzat-o de faptul că "a cheltuit inutil o sumă mare de bani".

"100.000 de dolari cheltuiţi inutil pentru un pictorial lipsit de sens ar fi putut fi donaţi unor fundaţii de caritate sau unor oameni care au cu adevărat nevoie de ajutor.

E o nebunie", este unul dintre mesaje.

"Asta nu e deloc artă, e doar prostie pură! Ar fi trebuit să folosească o geantă ieftină cumpărată de la Walmart şi ar fi avut mai mult sens. Fetele bogate nu au nimic mai bun de făcut decât să ardă bani", afirmă un alt utilizator.

Potrivit site-ului american tMZ.com, Francesca Eastwood bănuia că pictorialul ei va şoca anumite persoane, însă nu se aştepta la reacţii atât de violente. Ea le-ar fi spus unor prieteni că "unii oameni pur şi simplu nu înţeleg arta".



Filmările pentru acel pictorial au fost înregistrate şi difuzate în reality show-ul "Mrs.

Eastwood and Company", care a avut premiera pe postul E! pe 20 mai, în Statele Unite. În acest reality show, Dina, soţia celebrului cineast, s-a declarat dezgustată de faptul că deţine o geantă care valorează atât de mult. Dina Eastwood a vorbit cu această ocazie despre problemele ei financiare din copilărie şi a spus că Francesca nu înţelege adevărata valoare a banilor.

Acesta nu este primul articol de lux care a fost distrus într-un pictorial realizat de Tyler Shield. O pereche de pantofi creaţi de Christian Louboutin au fost şi ei distruşi într-un pictorial anterior, realizat tot în numele artei.

Genţile Birkin, realizate de casa Hermes, sunt printre cele mai scumpe accesorii vestimentare din lume, comercializate la preţuri ce variază între 9.000 de dolari şi 150.000 de dolari, notează Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod