Amanda Bynes, arestată pentru posesie de droguri

Actriţa cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în filmele "Hairspray" (2007), "What a Girl Wants" (2003) și "Big Fat Liar" (2002), a fost arestată pentru deținere de droguri.

Vedeta a fost luată în custodia poliţiei la New York direct din apartamentul său, după ce a fost văzută de un vecin în timp ce fuma o ţigară de marijuana pe holul clădirii unde locuieşte. Potrivit site-ului tmz.com, actrița era agitată, gesticula într-una și vorbea singură pe holul imobilului.

Martorul a anunțat telefonic poliţia, iar agenții au descoperit în locuința vedetei toate probele care au condus la arestarea ei. Mai mult, Amanda Bynes a fost surprinsă de polițiști în timp ce încerca să arunce drogurile pe geam.

Vedeta a încercat să scape folosindu-şi reputaţia. "Nu știți cine sunt?", i-a întrebat ea pe polițiști, relatează TMZ.

Aceștia au arestat-o fără să ezite, apoi, conform procedurii, au dus-o la la spital pentru un control psihiatric. De aici, Amanda a ajuns la secție, unde va sta în arest până va fi prezentată în fața instanței.




Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod