Amalia Năstase se mărită: "Sigur vom face cununie şi la biserică"

Însărcinată cu iubitul ei, omul de afaceri Răzvan Vasilescu, Amalia se pregăteşte să se căsătorească din nou. Nunta va avea loc după ce va naşte.
La 39 de ani, Amalia Năstase va deveni mamă pentru a treia oară şi intenţionează să se recăsătorească. Vedeta este împreună cu Răzvan Vasilescu de cinci ani şi şi-a dorit foarte mult această sarcină. "Bănuiesc că da vom instituţionaliza această legătură pentru că un copil vrea să fie cu mama, cu tata, cu acte. Sigur mergem şi la biserică. Un copil vrea părinţi căsătoriţi cu acte", a spus Amalia pentru emisiunea "Click!", de la Prima TV.

Deocamdată, prioritatea Amaliei este copilul pe care îl aşteaptă.
"Sarcina evoluează bine. Am făcut destul ecografii.O să fie un băieţel din câte ştim până acum, că se poate schimba. Sigur va fi o provocare, chiar suntem toţi foarte curioşi cum va fi să ai un bebe băiat pentru că ei sunt mai energici şi mai apropiaţi de mamă", a povestit vedeta, care mai are două fete, Alessia, în vârstă de 8 ani şi Emma, în vârstă de 6 ani, din mariajul de şapte ani cu Ilie Năstase.

De când au aflat că vor avea un frăţior, cele două surori fac concurs pentru a găsi cel mai potrivit nume pentru viitorul lor frăţior.
"Noi ne gândiserăm la nişte nume, dar au venit fetele şi au schimbat. Ele sunt într-un concurs de nume amândouă şi nu ştim cum se va numi acest copil. Eu cred că va avea două după câte văd, pentru că trebuie să le împăcăm pe amândouă dacă nu au acelaşi nume la sfârşit. Când eram mică eram foarte nefericită pentru că nu mai era nimeni Amalia... Să fii diferit este de preferat. Bănuiesc că va fi un nume diferit, dar cred că va avea şi un nume de sfânt", a spus vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod