Amalia Enache o ironizează pe Elena Udrea pentru că s-a plâns de condițiile din arest

Prezentatoarea TV a ridiculizat pe pagina sa de Facebook discursul din Parlament în care deputatul s-a plâns că i s-a luat sutienul și nu a avut acces la feon.

Udrea le-a vorbit colegilor săi despre condiţiile rele din arestul Poliţiei Capitalei - pereţi scorojiţi, geamuri care nu se închid sau şobolani, adăugând că a fost nevoită să pună o sticlă din plastic pe post de capac la toaletă ca să se păzească de şobolani.

"Vreau să ştiţi ce aţi făcut cu votul din 9 februarie: aţi votat trei cereri de arestare preventivă şi o cerere de reţinere, pe 10 februarie am fost reţinută, iar pe 11 februarie am fost arestată pentru 30 de zile.

Am fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei, verificată la sânge şi dezbrăcată. Dacă te spălai pe cap nu aveai acces la feon ca să te usuci şi îţi dădea şanse minim la o răceală, dacă nu cumva la pneumonie sau meningită", a spus deputatul în plenul Camerei Deputaţilor, care a aprobat prin vot o nouă cerere a DNA de arestare preventivă a deputatului pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod