Amadeus te învață cum să faci salata exotică energizantă

Talentatele artiste din trupa Amadeus au concertat recent în cadrul unui mare festival de muzică din Egipt, ocazie cu care l-au cunoscut pe unul din cei mai renumiți chefi din lume, Andrew Mitchell. De la acesta au învățat să prepare mai mute rețete, printre care și o salată exotică ce are proprietăți detoxifiante și energizante. Frumoasele artiste ne împărtășesc rețeta salatei de care s-au îndrăgostit.

“Am pus întâi frunze de busuioc, de rucola, de salată, apoi am adăugat ceapă verde, ardei copți tăiați felii subțiri, roșii cherry tăiate pe jumătate, curmale tăiate pe jumătate, am amestecat totul și am adăugat ulei de măsline.
Apoi am presărat peste salată semințe de pin, sucul de la o lămâie, iar, la final, am adăugat câteva bucățele de brânză de capră. Este absolut delicioasă, iar faptul că are puțina brânză de capră și curmale o face să fie extrem de consistentă. Este o variantă foarte sănătoasă pentru lacto-vegetarieni”, declară Patricia Cimpoiașu, artista din trupa Amadeus pasionată de sport și de stil de viață sănătos.

Amadeus este trupa românească cu cel mai mare succes la nivel internațional, fiind apreciată de jurnaliștii americani de la Fashion Most Magazine drept "una din cele mai originale formații din Europa".

Trupa Amadeus a susținut, în ultimii 15 ani, concerte în peste 20 de țări de pe patru continente.
Artistele au reprezentat România cu mândrie la mari evenimente internaționale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul Internațional de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Veneția, Campionatul de Formula 1 de la Viena.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod