Amadeus il primesc pe Robbie Williams cu un cover emotionant al piesei „She’s The One”

Cu o zi inaintea marelui concert Robbie Williams de la Bucuresti, talentatele artiste din trupa Amadeus lanseaza un cover inedit al piesei renumitului cantaret, „She’s The One”, un tribut adus nu doar solistului international, ci si tuturor celor care iubesc si sunt iubiti.
Piesa „She’s The One”, cantata de Amadeus la viori, violoncel si pian, beneficiaza de un videoclip filmat in Bucuresti.

Conform scenariului, Naomi Anelis apare intr-una din salile de studiu ale scolii Casa de Balet, cantand la pian, acompaniind dansul tinerei balerine Cosmina Dinu.

Patricia Cimpoiasu, romantica trupei si iubitoare de natura, apare cantand la violoncel pe pontonul unui lac, la apusul soarelui.

Bianca Gavrilescu este tanara violonista care canta cu pasiune, in zorii zilei, visand la o cariera de succes in lumea muzicala.

Andreea Runceanu apare cantand la vioara electrica pe strazile colorate ale Bucurestiului, aducand armonia acordurilor muzicale in randul trecatorilor.

La finalul clipului, fiecare primeste un bilet cu un mesaj de dragoste si de apreciere de la persoana speciala din viata lor: „You make my heart sing every day” (Naomi), "You are simply beautiful in so many ways" (Patricia), "That smile of yours makes me happy" (Bianca) si, surpriza,  pentru Andreea, un mesaj scris pe un bilet valabil la concertul Robbie Williams de la Bucuresti: "You're the one! ...your biggest fan".

„Fiecare femeie este speciala, fiecare este ‚the one’ pentru cineva, fiecare este ‚cel mai iubit dintre pamanteni’ pentru cineva in propria viata.
In noi se poate regasi, urmarind clipul, fiecare fata de varsta noastra. Mesajele scrise de la final, concepute si livrate pe cai neconventionale de cei de la livrezdragoste.ro, reprezinta gandurile si sentimentele celor care ne apreciaza.
Mi-as dori sa nu ne pierdem obiceiul de a trimite scrisori scrise de mana. Poate, luati de agitatia de zi cu zi, uitam sa facem gesturi frumoase, surprize placute celor pe care ii iubim. O scrisoare, un mesaj trimis neconventional, scris de mana si nu tastat repede pe un telefon, s-ar putea sa impresioneze si sa cantareasca mai mult decat am putea crede. ‚Emotie pe hartie, magie la destinatie’, dupa cum este motto-ul celor de la livrezdragoste.ro
, declara Andreea Runceanu.

Piesa „She’s The One”, in varianta Amadeus, a fost orchestrata de Xenti Runceanu.

Scenariul a fost realizat de Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu, iar videoclipul a fost filmat de George Mihailescu, cel care a semnat si clipul „Derniere Danse”, cover-ul Amadeus al piesei semnata de Indila, care are deja aproape 4 milioane de vizualizari pe Youtube.

Cele patru artiste poarta tinute vestimentare Lia Aram, bijuterii Preciosa, hairstyling-ul a fost realizat de specialistii de la Fason, iar styling-ul vestimentar chiar de Patricia Cimpoiasu.

Amadeus, trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, a concertat in ultimii 13 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Astfel s-a intamplat in ultimele luni cand artistele au sustinut concerte la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum si la evenimentele de lansare a unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra, Istanbul, Cairo si Dubai.

Cu aceaste ocazii, artistele din Romania au promovat muzica de calitate, dar si valorile Romaniei in medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnalistii unei reviste din Statele Unite drept „una din cele mai originale trupe din Europa”.   

Prin nou show-concept pe care l-a lansat, trupa Amadeus a devenit una din cele mai apreciate si cerute pentru a sustine concerte inclusiv la petrecerile corporate din Romania si de peste hotare.

Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.


Video: https://youtu.be/FenMXcGDvc
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod