Amadeus - cele patru zeițe de concertul lui Alessandro Safina

Cele patru artiste din trupa Amadeus au susținut un recital de neuitat în cadrul concertului pe care celerul tenor italian, Alessandro Safina, l-a avut la București.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au interpretat live, alături de cei 74 de instrumentiști ai Alexander Symphony Orchestra, un fragment din coloana sonoră a filmului Mission Impossible, precum și propria piesă, Unstoppable, pentru care vor filma și un videoclip în luna mai.

Cele patru artiste au fost admirate și aplaudate de cei peste 4000 de spectatori prezenți la Sala Palatului și au avut o apariție elegantă, purtând rochii și salopete Cristallini, special alese pentru a le putea oferi mobilitate, și au fost accesorizate cu bijuterii cu cristale de Bohemia, Preciosa.
De look-ul lor impecabil s-au ocupat hairstylist-ul Cristina Grama și make-up artistul Malvina Isfan. Artistele au fost complimentate de celebrul tenor pentru profesionalismul dovedit, Safina declarând că va lua în calcul înregistrarea unei noi piese alături de talentatele românce.

Avem toată admirația și tot respectul pentru Alessandro Safina. Concertul pe care l-a susținut la București ne-a confirmat încă o dată talentul său și versatilitatea vocii sale inconfundabile. Îi mulțumim pentru propunerea de a cânta în cadrul concertului său.
Momentul a fost și mai special având în vedere că dirijor a fost Xenti Runceanu, fratele meu și cel care compune și produce piesele noastre
”, declară Andreea Runceanu.

Concertul lui Alessandro Safina de la București va fi transmis în curând de TVR.

Credit Foto: Marooni
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod