Amadeus canta maine in Liban! Reprezinta Romania la Fete de la Musique in Beirut!

Formatia Amadeus a fost aleasa pentru a reprezenta Romania la Fete de la Musique, una din cele mai mari manifestari muzicale internationale ce se va desfasura maine in Beirut.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis vor urca pe scena festivalului pentru a interpreta piese din repertoriul propriu, dar si din foclorul romanesc sau international, adaptate instrumentelor muzicale pe care le-au studiat din copilarie.

Astfel, cele patru frumoase artiste vor reprezenta cu brio Romania dovedindu-si abilitatile artistice la vioara, violoncel si pian in fata unui public sosit in Liban din toate colturile lumii.

Amadeus este, de altfel, una din putinele trupe din Romania ale carei piese sunt considerate universale ca stil, piese cu impact notabil in orice tara de pe mapamond.

In ultimii 13 ani, Amadeus a concertat in cadrul unora din cele mai importante evenimente publice si private din tara, dar si peste hotare, reprezentand Romania cu mandrie la evenimente in Europa, Asia, Africa si America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, Porsche Carrera 911 launch Beijing, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Participarea trupei Amadeus la Fete de la Musique este sprijinita de Ambasada Romaniei in Liban, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Gulf Finance and Investment Co.

Concertul Amadeus va avea loc in Beirut, Zaitunay Bay, pe 21 iunie 2014, de la ora 22:15.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod