Amadeus, album nou, concept nou

31 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Amadeus, album nou, concept nou

In aceasta primavara, pe langa un nou album, cele patru fete din trupa Amadeus au pregatit si un nou concept de prezentare al acestuia. Materialul discografic, intitulat "24 de ore" vine cu o inovatie: playlist-ul perfect pentru fiecare moment la unei zile. Cele 10 piese sunt alese special ca sa se potriveasca cu fiecare etapa a zilei, astfel incat melodiile sa induca starea specifica programului zilnic al celui care asculta.

"Fiecarei piese de pe album ii este atribuita o ora din zi, cea mai potivita pentru a o asculta", spun fetele de la Amadeus.
"Daca prima melodie se intituleaza 'Sunrise' si este recomandata pentru ora 06.00, ora la care rasare soarele, urmatoarea, care este atribuita orei 07.00, se numeste 'Wake pu, soldier' si este lesne de inteles de ce", completeaza ele. "Intreg albumul este creat dupa acest concept si noi speram ca acest lucru sa reprezinte un  motiv in plus pentru a-l cumpara", au incheiat cele patru.

Albumul "24 de ore" este compus in intregime de Adrian Ordean, iar vocea de pe trei dintre melodii ii apartine Irinei Popa, castigatoarea trofeului Mamaia 2008.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ned pe 6 Mai 2012, 13:42
    -procurarea ultimului album "24 ode ore"

    Doresc sa stiu cum si de unde, pot procura in Bucuresti, ultimul album al trupei feminine AMADEUS, precum si costul lui. Daca sunt disponibile si alte albume ale aceeasi formatii? pretul si locatie de achizitie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod